Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Formiddagsuniversitet på Ørum Bibliotek tirsdag d. 21/10 kl. 11.15-15

To spændende forelæsninger ved Eva Smith og Jørn Lund - adskilt af en god frokost - er hvad Ørum Bibliotek og Norddjurs Folkeuniversitet byder på den 21. oktober. Juraprofessor Eva Smith lægger ud med forelæsningen "Er ytringsfriheden en håneret ?" og efter frokosten er turen kommet til sprogprofessoren Jørn Lund, som vil forelæse ud fra sin nyeste bog "Dansk i skred", som er udkommet i år.


Eva Smith.
Efter Eva Smith mening indbefatter ytringsfriheden udover retten til at gengive egne holdninger og tanker også en respekt for andres opfattelse. Det er fint - om end lidt gammeldags - udtrykt af Voltaire med ordene: "Jeg er uenig med Dem, min herre, men jeg vil dø for Deres ret til Deres mening". Hør foredraget - og benyt din ytringsfrihed til spørgsmål/kommentarer.

Jørn Lund er nok kendt at mange som en venlig og humoristisk iagttager og revser af vores brug af det danske sprog. Men også hans arbejde som redaktør for Den Store Danske Encyklopædi huskes endnu.

Entré: 200 kr.

Det er hér dét sker:
Ørum Bibliotek
Ørum Aktivcenter
Skolebakken 43
8586 Ørum Djurs
Tlf: 87793030
www.norddjurs-biblioteker.dk

Kilde: Ørum Bibliotek.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam