Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Niels Hausgaard - Enighed Gør Dum Fre. d. 30. januar 2015 , kl. 19.30

Nu har Niels Hausgard turnéret landet rundt i 42 år, og han gør det igen her i 2015. Denne gang har touren fået titlen ENIGHED GØR DUM. I begyndelsen optrådte han på sin egns dialekt, hvilket paradoksalt nok skaffede ham et stort publikum landet over. Hans brug af dialekten har dog fortaget sig med årene, hvilket afspejler dialekters vilkår i samfundet i øvrigt. De hyggelige og venlige tekster er år for år blevet skarpere og mere insisterende. Man er ikke i tvivl om, at der er ting, manden finder vigtigere end andre. Det har skaffet ham venner og fjender, men også fulde huse.


Niels Hausgaard.
Som udgangspunkt er ENIGHED GØR DUM en tour med forhåbentlig Chr. Alvad og, som han selv siger, man ved jo ikke, hvem der dukker op undervejs ! - Sådan er det som regel med Hausgaard. Der er ikke meget udenadslære, han stiller op bare med sig selv og uden sikkerhedsnet. Det er halsbrækkende, men det plejer at gå godt.

Han holder af skitsen, det ufærdige, det kun halvt fordøjede. Det færdige er tit så uinteressant, fordi det er så forfærdelig færdigt, mener han. Hans store publikum tyder på, at mange deler den opfattelse med ham.

Er der mon tale om en form for enighed ? ;-)

Der er mulighed for at tilkøbe en lækker buffet før showet kl 18.00.

Entré: 275 kr.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam