Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Oplev Kaløspillet 2015: Krage søger Mage, d. 22+23/7 kl. 19.30-21.30 og d. 25+26/7 kl. 15-17

I år opfører Rønde Amatørteater forestillingen "Krage søger Mage", der oprindeligt er skrevet af Alex Friesche. Forestillingen er en romantisk komedie, og opføres på Kalø Slotsruin. Der tilbydes transport til og fra spillepladsen (ca. 20 minutters gang). Året er 1929. På Villerup Kro på Sjælland bor kromutter Maren Pæsen, sammen med hendes datter, Sofie, som hun imidlertid er nødt til at kalde plejedatter. Hvorfor ? - Fordi hendes to onde steddøtre, Anastasia og Ludovika, hærger kroen og dens beboere med deres skræppen og hidsige temperamenter. En dag bliver denne tvivlsomme idyl forstyrret, da en spændende fremmed kommer hjem fra sit årlange besøg i Indien. Og således er scenen sat til en alternativ Askepot-fortælling, hvor de onde steddøtre får en langt mere fremtrædende rolle end i det oprindelige eventyr. For hvad sker der mon med eventyret, hvis man tilsætter en flok udspekulerede landstrygere, der kurtiserer de giftelystne steddøtre ?


Premiere på Kaløspillet 2015 - Krage søger Mage.
"Krage søger Mage" er oprindeligt en komedie af Alex Friesche, og mange af hans skønne og krøllede replikker er bevaret. Blot har slutningen fået et twist i instruktørens fortolkning af denne morsomme historie om kærligheden og i alle dens mange afskygninger.

Arrangør:
Rønde amatørteater
v/ Dennis Friborg Andersen
Syrenvej 1
Følle pr.
8410 Rønde
Tlf: 20707492
www.røndeamatørteater.dk

Entré: 50 kr.

Det er hér dét sker:
Kalø Slotsruin
Molsvej 31
8410 Rønde

Kilde: Rønde amatørteater.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam