Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa Bibliotek på Kulturnatten - hos Grenaa Turistinformation fredag d. 9/10 kl. 16-22

Grenaa Bibliotek gæster Grenaa Turistinformation på Kulturnatten. Biblioteket har ryddet op i gemmerne, og har fundet en masse spændende bøger, som kan købes til fordelagtige priser hele aftenen. Derudover afholder Grenaa Bibliotek motionsbanko i samarbejde med ShopiCity.


Kulturnat i Grenaa.
Der vil på aftenen være mulighed for at købe bankoplader og gennem det støtte en kulturoplevelse for børnene i Asylbørneskolen i Norddjurs Kommune. Køb en plade og gå på opdagelse i byen, hvor du finder bankonumre i udvalgte butiksvinduer. Har du pladen fuld, kan du få udleveret din præmie fra turistinformationen på Kulturnatten. Præmierne er sponsoreret af ShopiCity.

På Kulturnatten kan du deltage i motionsbanko fra turistinformationen, resten af efterårsferien har du også mulighed for at deltage i motionsbanko, og her er den med start og slut fra Grenaa Bibliotek.

Deltagelse i motionsbanko koster 10 kr. pr. bankoplade - indsamlingen går til et kulturarrangement for børnene i Asylbørneskolen i Norddjurs Kommune.

Arrangeret i samarbejde med Shop i City Grenaa.

Det er hér dét sker:
Grenaa Bibliotek
N P Josiassens Vej 17
8500 Grenaa
Tlf: 89592767
www.norddjurs-biblioteker.dk

Kilde: Grenaa Bibliotek.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam