Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hjertekor 2017 i Maria Hjerte Kirke ved Sostrup Slot fem onsdage kl. 19.30-21

Da Hjertekoret har været en stor succes fortsætter det i 2017. Kom til Hjertekoret i Maria Hjerte Kirke og oplev din stemme i det smukke kirkerum. Man mødes i glæden ved fordybelse, og synger fra hjertet. Sammen laver man enkel krops- og stemmeopvarmning hvorefter man synger spirituelle sange fra klodens mangfoldighed. Man bevæger sig musikalsk i både de kristne, muslimske, hinduistiske og buddhistiske sangtraditioner, med fokus på det samlende i det mangfoldige. Der kræves ingen forudsætninger andet end åbenhed og glæden ved sang. Kom også gerne selv om du ikke har sunget i kor før. Alle kan deltage. Entré: 60 kr.


Marie Hjerte Kirke.
Hjertekoret ledes af Søren Frieboe, som har en bachelor i musik fra Århus Universitet og har studeret hos jazzsangeren Mark Murphy. Søren har via rejser til både Asien, Afrika og Nord- og Sydamerika fået kendskab til mange forskellige musikkulturer og de medfølgende sangteknikker. Han har blandt andet optrådt på Copenhagen Jazzfestival, Århus Festuge, Spot og Festival du Chanson. Derudover underviser han på skoler såsom Det Jyske Musikkonservatorium, Norddjurs Musikskole og Move n´act Århus.

Datoer:
Onsdag d. 25. januar 2017.
Onsdag d. 8. februar 2017.
Onsdag d. 22. februar 2017.
Onsdag d. 8. marts 2017.
Onsdag d. 22. marts 2017.

Det er hér dét sker:
Sostrup Slot
Maria Hjerte Engen 1
Gjerrild pr.
8500 Grenaa
www.sostrup.dk

Kilde: Sostrup Slot.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam