Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kære Torben, jeg vil rigtig gerne inviterer dig til en dag på Ørum skole

Heidi Madsen, mor til 3 elever, i 4-7-9 kl. og medlem både af Ørum Skoles bestyrelse og støtteforening, inviterer hér Torben Jensen til besøge Ørum Skole og ved selvsyn få indlevelse i skolens betydning i det nære samfund.


Det som det handler om for Ørum Skoles støtteforening.
"Jeg har med stolthed læst Christines fremragende indlæg, i forhold til Torben Jensens udspil, om en ikke særlig gennemtænkt eller velovervejet plan for skolestruktur og besparelse på skoleområdet.

I tidernes morgen da jeg var nyuddannnet havde jeg den store fornøjelse at være kollega med Torbens søde kone Kirsten. hun inviterede mig en dag hjem til kaffe, og her mødte jeg for sørste gang Torben. på daværende tids punkt var Torben klovbeskærer på kreaturer.
Jeg blev fasineret af hans store vogn og maskinen som han brugte til at holde kreaturet fast med, mens han nænsomt skulle beskære kloven.
Torben forklarede mig med stolthed for sit fag at det handlede om, ikke at skære for dybt, men alligevel skære så dybt at der ville være balance på dyrets klov, ellers ville det gøre ondt og, dette kunne udløse mange og store smerter på dyret.

Så er det jeg sidder her 20 år efter og tænker. Hvor er den mand, som engang med sin ærkærhed og professionalisme intakt. Den mand som havde min fulde opmærksomhed og dybe respekt?
Hvor er der blevet af den balance det kræver, så der ikke opstår smerter og dybe sår?

Kære Torben Jensen,
hvis du støver dine respektfulde takter af, fra dengang du var helt almindelig borger, i en helt almindelig landkommune, og læser om den person du var, så er jeg ganske overbevist om at du, vil lægge armen om Kirsten og sige, jeg tog fejl, for ja det handler om balance.
Det handler om at, det ikke skal smerte for meget når vi besparer, og i sidste ende handler det, om, at jeg som borger i Norddjurs kommunen, er stolt af at kunne sige."Vi er en af landets længeste kommuner, men vi formår at skabe et miljø og et samfund, som er lige godt uanset hvor du vælger at bosætte dig. Alle vores børn har et godt skoletilbud til og med 9 kl. i nærmiljøet. dvs i øst, midt og vest. Vores veje er lige gode uanset hvor i kommunen man kører. Vores ældre mennesker behandles omsorgsfuldt og respektfuldt uanset om de bor i byen eller på landet I bund og grund er NORDDJURS den kommunen man ønsker at bo i. fordi det er et trygt og sikkert sted at være, og fordi man med sikkerhed ved, at ja der skal spares, men vi ved at de og den politikker jeg har stemt på, holder hvad der bliver lovet, i HELE valg perioden.

NORDDJURS SKAL være en kommune som KAN og VIL være et sted mennesker udefra, vil vælge at bosætte sig i, fordi vi ikke forskels behandler nogen overhovedet. Hverken i ØST, VEST eller MIDT.
Kære Torben, jeg vil rigtig gerne inviterer dig til en dag på Ørum skole så du kan se hvordan den er, så har du i det mindste belæg for at udtale dig om ØRUM skole."

Kilde: Heidi Madsen, medlem både af Ørum Skoles bestyrelse og støtteforening, og mor til 3 skolebørn, i Lokalavisen torsdag d. 23/2.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam