Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Klap hesten Michael Aastrup Jensen

Henrik Holmsted Pedersen fra Grenaa advarer mod Michael Aastrup Jensen´s fortsatte demagogi.




Henrik Holmsted Pedersen.
"I et læserindlæg skriver Michael Aastrup Jensen (V), at Leif Lahn lever i en fjern fortid, og at tiden er løbet fra de røde fagforeninger. Lad os starte debatten med at komme de to politikere ned i hver sin samfundskasse, og sætte etiketter på de to herrers liv.

Michael har efter hvad jeg er oplyst, aldrig prøvet at tjene til dagen og vejen ved at påtage sig et ganske almindeligt ordinært fysisk arbejde. Michael har læst og læst en hvis legemsdel ud af bukserne.

Leif ved jeg har været på det almindelige arbejdsmarked, er det ikke 18 år som havnearbejder Leif har knoklet for det danske samfund, - og herefter slår Leif ind på den politiske bane. Altså har Leif langt større livserfaring og viden om, hvordan det danske arbejdsmarked er strikket sammen, end Michael, - så langt tror jeg, at jeg kan blive enige med læserne.

Tiden er løbet fra de røde fagforeninger, skriver Michael. Efter min opfattelse er det nu ellers de gode gamle fagforeninger som arbejdsgiverne indgår hovedoverenskomsterne med. Her passer det gamle ordsprog om, at når det regner på præsten, så drypper det også lidt på degnen. Forstås således, at når den frodige regn rammer LO-forbundet, ja, så drypper det desværre også lidt på de gule fagforeningers marker. De gule fagforeningers marker bliver desværre grønnere og grønnere, og det uden at de på nogen måde aktivt går ind i kampen for den almindelige lønmodtagers arbejdsvilkår.

”Gul og gratis” som de i folkemunde kaldes, er og bliver efter min opfattelse kun et forsikringsselskab, som udelukkende henvender sig til de arbejdere som ikke vil være solidariske med ligesindede , - og der er for sÃ¥ vidt helt legalt. Og kære læser husk venligst pÃ¥, at Michael pÃ¥ blot en nat halverede din dagpengeperiode – tag dig i agt for den slags folkeforførere, som Michael i virkeligheden er."

Kilde: Henrik Holmsted Pedersen, Grenaa, i Lokalavisen Grenaa, torsdag d. 12/4.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam