Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Åstrup/Hammelev Håndbold har ansat Erik Flak Jørgensen som ny dametræner

Planlægningen af næste håndbold-sæson er allerede i fuld gang i mange af de lokale klubber, og i den forbindelse har håndboldfællesskabet Åstrup/Hammelev ansat ny dametræner.


Cheftræneren for GIF Håndbolds 3. divisions damer, Erik Flak Jørgensen, skal i næste sæson være dame-træner hos lokalrivalerne Åstrup/Hammelev Håndbold.
Af Henrik Dolmer

Træner bliver Erik Flak Jørgensen, som p. t. er cheftræner for GIF Håndbolds 3. divisions damer, og som tidligere har trænet Skive i 1. division.
Håndboldfællesskabets 1. hold er i øjeblikket bundhold i Jyllandsserien, så det bliver muligvis et Serie 1-hold, som Erik Flak Jørgensen skal overtage til sommer. Men det var i øvrigt også på det niveau, at han startede som træner for i GIF. Det er således i hans tid i klubben blevet til to oprykninger plus en udvikling i 3. division fra den bløde mellemvare til et hold, der er med til at præge toppen af rækken. Holdet ligger således p. t. på en tredjeplads - blot to point fra andenpladsen, der udløser kval-kampe vedrørende oprykning til 2. division.
– Vi har ledt efter en rutineret træner, som har ry for at arbejde seriøst med spillerne, og som har gode evner til at udvikle den enkelte spiller. Dette synes vi, at Erik Flak Jørgensen har vist, og vi glæder os derfor til samarbejdet med ham, siger Jørgen Josefsen fra Ã…strup/Hammelev HÃ¥ndbold.
Åstrup/Hammelevs dameafdeling har - trods bundplaceringen i Jyllandsserien - en ung og meget lovende trup, og har på pigesiden en af kredsens bedste afdelinger, hvilket på sigt lover godt for udviklingen i afdelingen.
Erik Flak Jørgensen skal desuden indgå i arbejdet med ungdomsafdlingen, hvor han i tæt samarbejde med den nuværende Dame Junior- og Dame Ynglinge-træner, Allan Boier, skal fortsætte det store arbejde med at udvikle talenter. Allan Boier indgår desuden i arbejdet med dameholdene.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam