Tak til

05/05 2023

AGF-sejr i Grenaa

På en af Grenaa Stadions gode træningsbaner spillede AGF's superligahold og Silkeborg IF's 1. divisionshold en træningskamp fredag 1. februar.

Begge hold havde stort træningsudbytte af kampen, der endte 1-0 til AGF. Målet blev scoret efter fem minutter af 1. halvleg af Dennis Høegh. Sejren var fortjent, idet det var AGF, der dominerede og satte dagsordenen i det meste af kampen. Først langt ind i 2. halvleg fik Silkeborg spillet sig frem til en stor chance. På grund af en del afbud fik flere unge AGF-spillere fra start chancen på førsteholdet. I det blæsende vejr var der kun ca. 70 tilskuere til kampen i Grenaa. Næsten hvert år i februar-marts spiller AGF træningskampe i Grenaa på grund af de gode baner efter årstiden og de fine faciliteter i øvrigt.