Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nørre Djurs HK’s Herre Junior afslutter sæsonen med en turnering i Schweiz

Nørre Djurs HK’s Herre Junior afslutter sæsonen 2007-2008, med en tur til Winterthur i Schweiz. Turen skal som afslutningen pÃ¥ et langt og frugtbart samarbejde ledere og spillere imellem inden sidstnævnte kategori starter deres videre uddannelsesforløb.


Turen går som nævnt til Schweiz i Pinsen - med ankomst fredag d. 9. maj og hjemkomst mandag d. 12. maj. Kampene starter lørdag med stor åbningsceremoni og afsluttes søndag med finale i den store hal, hvor der vil være præmieoverrækkelse og farvel-party. Turneringen er den eneste i Schweiz med 3 haller under samme tag. Lørdag er der afrikansk festival med musik, dans, teater og marked. Spillerne betaler selv for turen, så derfor søger de via denne lille artikel noget arbejde, hvor de kan tjene lidt penge som hjælp til turen. Det kunne eventuelt kunne være omdeling af reklamer og meget mere.
Nørre Djurs HK har fremover i sinde at opbygge en tradition omkring disse udlandsture. Så hvis denne tur bliver en succes, vil denne udlandstur være starten på et projekt, hvor Nørre Djurs HK fremover vil sende sine Dame/Herre Junior og Ynglinge på udlandstur.
PÃ¥ billedet ses trænerne (fra venstre) Bent Frey, Henrik Elkjær og René Sørensen med Nørre Djurs HK’s Herre Junior-hold, som er klar til at gøre et stykke arbejde for at tjene til turen.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam