Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Djurs Badminton – et godt samarbejde for at styrke talent-udviklingen lokalt

Ved sæsonstart 2007/08 blev der indledt et samarbejde mellem Hornslet IF, TRIF og GBK. Samarbejdet er sat i gang for at styrke talentudviklingen blandt ungdomsspillerne i de 3 klubber, og for at give spillerne mulighed for at deltage i holdspil på et højere niveau.

Ved siden af den træning, der foregår i HIF, TRIF og GBK har nogle af U11 og U13 spillerne været udtaget til at træne i Djurs Badminton-regi. De udvalgte spillere har været samlet til træning på Rønde Høj- og Efterskole 10 fredage henover vinteren, hvor de har haft Jesper Munck som træner. Det har været hårdt, sjovt og udviklende træning for alle. Jesper er en kapacitet og er bl. a. også træner i RBK i Randers.
Sideløbende med Djurs Badminton træningen har U13-erne været tilmeldt en DBF-holdturnering i U13 B-rækken. Det er gået så godt, at holdet er blevet puljevindere i Midtjyllandskredsen.
En af årsagerne til sejren er, at spillerne på holdet, der er bredt sammensat, alle har udviklet sig gennem sæsonen. For U13-spillernes vedkommende var der ved sæsonstart en enkelt spiller i Mesterrækken. Den ekstra træningsindsats har bl.a. bevirket, at der her, hvor vi nærmer os sæsonafslutningen, er 5 Mesterrækkespillere på holdet.
De har været gode til at bakke hinanden op. Har de spillere, der er bedst placeret på ranglisten meldt afbud, har andre spillere trådt til og vundet vigtige kampe. Lars Knudsen fra HIF, der har været holdleder, har gjort et stort arbejde for at få sammensat det bedste hold til de enkelte holdkampe, forældreopbakningen har været stor og det har været med til at styrke holdet.
Vinderen af den anden DBF Midtjyllandkreds, Kolding, meldte afbud til kredsfinalen, der skulle have været spillet d. 30. marts. Det betyder, at Djurs Badminton er blevet kredsmestre i DBF Midtjylland uden kamp. Næste gang holdet skal i aktion bliver til Jysk Mesterskab for hold i Hammel lørdag d. 12. april.
På baggrund af det givende og udviklende samarbejde i Djurs Badminton i sæsonen 2007/08 har HIF besluttet også at være med i Djurs Badminton-konceptet med U15- og U17-spillerne i 2008/09 - de 2 andre klubber har haft et holdsamarbejde i de 2 aldersgrupper i år.
Det forberedende arbejde for den kommende sæson er allerede i fuld gang. Der skal findes trænere, træningshal og gerne også nogle sponsorer. Desuden er det udmeldt fra styregruppen, at der er plads i samarbejdet til andre interesserede klubber på Djursland.

Med venlig hilsen
Malene Bjerg Jensen
HIF Badminton

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam