Tak til
 


  


Den sidste uges nyheder fra Djursland, Danmark og Verden

Bededagsferie på Fregatten Jylland i Ebeltoft Havn fra fredag d. 27/4 til søndag d. 29/4 kl. 10-16

27/04 2018 - Nyt fra djursland:
I bededagsferien byder Fregatten Jylland på masser af sjov for hele familien ! - Gå på jagt efter Kalle Krudts skat, fordyb dig i modelbyggernes forunderlige verden eller gå med på en af fregattens historiske rundvisninger. Fregatten Jylland har fuldt program på i hele bededagsferien. - Entré: 80-125 kr.
- Læs mere her...


Tag med Turistforeningen for Ebeltoft og Mols på historisk vandretur søndag d. 29/4 kl. 10 til ca. 12.30

27/04 2018 - Nyt fra djursland:
Tag med på en historisk vandretur til Egil Fischers Mols, Den Italienske Sti og langs Mølleåen. Man hører om Molskroen og bevæger sig gennem Egil Fischers "ferieby". Videre gennem Femmøller, hvis dalslugt gav byen enestående mølledrift, ja nærmest industriel mølledrift i 17-1800 tallet. Turen går videre til Den Italienske Sti, som man følger til landsbyen Strandkær og det nyrestaurerede besøgscenter. Videre til Nedre Strandkær (Molslaboratoriet), der først i 1900-tallet var ejet af Ellen Dahl, - en søster til Karen Blixen. - Entré: 40 kr. eller medlemskab af Turistforeningen.
- Læs mere her...


Oplev Hanne Boel og hendes akustisk trio give koncert i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 21/4 kl. 20

21/04 2018 - Nyt fra djursland:
Glæd dig til en helt særlig oplevelse med Hanne Boel, hun har ikke optrådt i flere år, da hun har været koncentreret om sit virke som rektor på musikkonservatoriet. Nu er hun tilbage i sit rette element - på scenen som sangerinde. Hun fik smag for at optræde igen efter succesen i toppen af poppen på TV 2. Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun optræder i Pavillonen. - Entré: 275 kr.
- Læs mere her...


Åbningsfest ved udstillingen Det Flyvende Hjerte - om Kollektiver på Djursland, på Grenaa Museum lørdag d. 21/4 kl. 11-16

21/04 2018 - Nyt fra djursland:
Vær med, når Grenaa Museum fejrer åbningen af deres nye særudstilling om kollektiverne på Djursland. - Oplev tiden med langt hår, ølkasser og store drømme. Visionerne og armbevægelserne var store, da en flok langhårede unge mennesker med afghanerpelse i 1970´erne rykkede ind i gamle husmandssteder på Jyllands næse. Her ville de realisere drømmen om det store fællesskab på landet. Selvforsyning var en væsentlig del af kollektivisternes idealsamfund, og derfor dyrkede de markerne omkring deres husmandssteder og små landbrug. Ofte brugte de helt gammeldags redskaber, dog var en traktor ofte var en uundværlig del af livet i et landkollektiv. - Der er fri entré.
- Læs mere her...

 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam