Tak til
 


  


Den sidste uges nyheder fra Djursland, Danmark og Verden

Oplev Fuglenes Dag ved Stubbe Sø søndag d. 28/5 kl. 08

28/05 2017 - Nyt fra djursland:
Deltag i denne gratis guidede tur med Fugleværnsfonden. Vi går en tur ved Stubbe Sø og lytter til de mange sangfugle, bl.a. broget fluesnapper og hedelærke, som yngler i Fugleværnsfondens reservat. Undervejs bliver der også tid til at se på den naturpleje, som er blevet gennemført de seneste par år. Det er som sagt gratis at deltage.
- Læs mere her...


Landbrugsmesse 2017 ved Det Grønne Museum på Gl. Estrup Gods lørdag og søndag d. 27+28/5 kl. 10-17

27/05 2017 - Nyt fra djursland:
Den officielle åbning af Landbrugsmessen 2017 sker ved folketingsmedlem Kristian Phil Lorentzen, som holder åbningstalen lørdag kl. 12.00. - Herudover bydes der ved åbningen velkommen til årets Landbrugsmesse af Messens formand, Gert Aude, og borgmester i Norddjurs kommune, Jan Petersen. Adgang er gratis for børn dea 0 til 14 år. Messe-entré for 15 årige og derover er 100 kr. En 2 dages billet koster 150 kr.
- Læs mere her...


Vandretur Helgenæs Rundt fra Helgenæs Naturefterskole med solen rundt lørdag d. 27/5 kl. 9 til ca. 16

27/05 2017 - Nyt fra djursland:
Har du tænkt på at gå rundt om Helgenæs ? - Nu er chancen her ! Kulturhuset Helgenæs Præstegård inviterer på Vandretur Helgenæs Rundt. - Oplev naturens fantastiske skønhed sammen med andre. I år mødes man ved Helgenæs Naturefterskole og går med solen rundt om halvøen. Der holdes gode pauser f. eks. ved Fyret, hvor man kan købe kaffe, the, is mm. OBS: medbring selv mad og drikke ! - Som afslutning kan øl og sodavand købes. Tilmelding er ikke nødvendig. Det er gratis at være med.
- Læs mere her...


Livsstilsmesse på Rosenholm Slot fra fredag d. 26/5 til søndag d. 28/5 kl. 10-16

26/05 2017 - Nyt fra djursland:
NYHED Som noget helt nyt i år vil der være et stort legeområde til børnene, hvor Randers Legeland sørger for at de rigtig kan hygge sig med hoppeborg, trampoliner, Waterball og meget meget mere. Alt imens børnene bliver underholdt, vil der være et livsstilsmekka som venter på at blive oplevet af de voksne, hvor der vil være over 130 udstillere, som alle er klar til byde velkommen ind i deres verden. Udstillerne vil være at finde på Slottet, Slotskælderen, Slotsgården, Hestestalden, 2 store telte samt rundt i den store slotspark.
- Læs mere her...


Børnedyreskue og koncert på Kr. Himmelfartsdag torsdag d. 25/5 kl. 12.30-16

25/05 2017 - Nyt fra djursland:
Kom til børnedyreskue med udstilling af kæledyr. Og koncert med Muddi og Salamidrengene ved Ådalshallen i Skørring ved Mørke. - Entré: 40 kr.
- Læs mere her...


Se Cirkus Arena med Motor Mille på Festpladsen ved Pavillonen i Grenaa mandag d. 22/5 kl. 17

22/05 2017 - Nyt fra djursland:
Motor Mille styrer løjerne i Cirkus Arena - Nordens Største Cirkus. Cirkus Arena får i 2017 uventet besøg, når Motor Mille kommer forbi og åbner Cirkus Arenas store eventyrbog. Oplev Motor Mille styre løjerne i det magiske cirkusunivers fra den 22. marts til den 31. maj 2017. Herefter overlader hun manegen til hele Danmarks Bubber. - Giv hele familien en eventyrlig oplevelse, der byder på de allerdygtigste artister, åndeløs spænding forrygende komik, som vil imponere alle børn og voksne, der er klar på eventyr. Glæd dig ! - Entré: 170 - 360 kr. alt efter plads. - Billetter sælges via www.ticketmaster.dk Ticketmasters Servicecenter på tlf nr. 70156565. - Såfremt der er udsolgt hos Ticketmaster, henvises til Cirkus Arena på tlf nr. 40300102.
- Læs mere her...

 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam