Tak til
  

Den sidste uges nyheder fra Djursland, Danmark og Verden

Rootsline 2016 med dobbelt Americana extravaganza koncert i Pavillonen fredag d. 21/10 kl. 20

21/10 2016 - Nyt fra djursland:
Oplev Rootsline 2016 med dobbeltkoncert med Uncle Lucius(US) og Chasing Grace(DK). For 8. år i træk præsenterer Pavillonen Rootsline koncerterne, i samarbejde med gode kollegaer på Tobakken i Esbjerg, Posten i Odense og Sønderborghus. Rootsline er en serie folk/ roots koncerter med 2 bands, der spiller 4 koncerter i henholdsvis Odense, Esbjerg, Sønderborg og Grenaa. Der er dømt dobbelt Americana extravaganza, når amerikanske Uncle Lucius og danske Chasing Grace vil fremføre hver deres bud på amerikansk roots musik, som den lyder i 2016. - Entré: 130 kr.
- Læs mere her...


Kom til ÆbleCafé i Ebeltoft Sognegård torsdag d. 20/10 kl. 14-16

20/10 2016 - Nyt fra djursland:
Poul Joachim Stender underholder. Han er en af vor tids markante præster. Han er forfatter til en række bøger. Prisen for en god historie, samt kaffe eller the og en lækker kage er 30 kr. pr. person.
- Læs mere her...


Deltag i årets kagekonkurrence på Ebelfestivalen i Ebeltoft torsdag d. 20/10 kl. 14 til 17

20/10 2016 - Nyt fra djursland:
Måske har du - uden at vide det - skabt et mesterværk i dit eget køkken, der vil få Mette Blomsterberg til at falde om i kagedejen af begejstring. Deltag og lad os andre smage. Er du tændt på udfordringen, skal du indlevere dit mesterværk samme dag senest kl. 14.00 i Kulturministeriet på Festpladsen. Her vil et kompetent dommer-team tage sig kærligt af din drømmekage. Kl. 15.00 vil navnene på tre udvalgte stjernebagere blive offentliggjort. Din kage skal indeholde æbler, bær og eller diverse frugter fra Nationalpark Mols Bjerge. Du er stjernen, så tøv ikke med at deltage. Måske ligger du inde med den drømmeoplevelse. - Der er fri entré.
- Læs mere her...


Workshop i pileflet på træbunde på Karpenhøj Naturcenter torsdag d. 20/10 kl. 11-15

20/10 2016 - Nyt fra djursland:
Prøv kræfter med pileflet på træbunde. Hyggelig workshop for hele familien - børn skal følges med en voksen. Læs mere og husk tilmelding på www.karpenhoej.dk. Kurve er skønne at bruge til at samle naturmaterialer i til f.eks. jul, at samle svampe i, til at opbevare æbler i eller til at putte strikketøjet i. På denne workshop er der mulighed for at komme og designe sin helt egen lille efterårskurv, og lære de forskellige enkle fletteteknikker i pil, bark og andre naturmaterialer. Dagen sluttes af med pandekager på bål. - Entré: 50 kr.
- Læs mere her...


Lav din egen flotte isskulptur ved Hornslet Bibliotek onsdag d. 19/10 kl. 13 eller kl. 14

19/10 2016 - Nyt fra djursland:
Deltag ved Ice for Kids og lav din helt egen flotte isskulptur af en rå isblok sammen med billedhugger Søren Cip Nielsen. Alle børn får en isblok, et sted at arbejde, og værktøj til at bearbejde isen med. Undervejs får du kyndig vejledning af billedhugger Søren Cip Nielsen. En isskulptur er flot og anderledes. Desværre varer den jo ikke evigt, så måske du kan få mor eller far til at tage nogle flotte billeder af din færdige skulptur..? - Fra 7 år og opefter. Alle børn under 10 år skal være sammen med en voksen. Bemærk at der er to starttider med introduktion: kl. 13 og kl. 14. Og begge gange koster det 25 kr. at være med.
- Læs mere her...


Oplev Motor Mille og hendes orkester i Pavillonen i Grenaa tirsdag d. 18/10 kl. 16.30

18/10 2016 - Nyt fra djursland:
Nu kommer Motor Mille til Pavillonen med sit helt nye orkester for at have det sjovt ! - Alle børn er inviteret til et fantastisk show fuld af sang, musik, dans ballade. De seneste år har man på Ramasjang kunne møde den super seje Motor Mille, der altid er fuld af sjov ballade. Du kender hende måske bedst fra Monster Busters, Cirkus Summarum ikke mindst Ramasjang Club hvor hun elsker at danse. - Sammen med Mille er der mulighed for at træde ind i dansens univers hygge sig uden at snuble over krav og forventninger. Her er bevægelse forvandlet til leg. Motor Mille og hendes orkester kommer med alle de kendte sange fra Ramasjang som børnene kender og kan synge med på. Mød Motor Mille og få en dejlig oplevelse. - Entré: 140 kr.
- Læs mere her...


Familiedag i Kulturhuset Helgenæs Præstegård søndag d. 16/10 kl. 13-17

16/10 2016 - Nyt fra djursland:
På Helgenæs kan man starte efterårsferien i Kulturhuset ! - Der vil være masser af indendørs og udendørs aktiviteter for børn og voksne. Programmet ser du hér:
Kl. 13.00: I den gamle skolestue kan du prøve at gå i skole som på bedstemors tid.
Kl. 14.00: Kan du kan få en ridetur.
kl. 15.00: Er der sækkeløb, og du kan vinde en præmie.
Kl. 15.30: Kan du opleve magien og møde en rigtig tryllekunstner.
Kl. 16.30: Kan du spille "støvlekast" og vinde en præmie.
Indimellem kan du male på sten, bage snobrød på bål, og du kan løse opgaver og få præmie for rigtige svar. Entré: 25 kr.
- Læs mere her...


Deltag i Ebelløbet 2016 søndag d. 16/10 kl. 9

16/10 2016 - Nyt fra djursland:
Ved Ebelløbet kan man deltage på flg. distancer: 5 km, 10 km og 25 km. - Der vil være præmier på alle distancer, bl.a. special designet glasæble og præmier fra sponsorer. For 5 og 10 km er der opvarmning og start i Jernbanegade i Ebeltoft. For 25 km går starten med samaritter følge fra Sletterhage, - som der er busafgang til fra havnen i Ebeltoft inden løbet. For alle tre løb er der præmieoverrækkelse i Jernbanegade i Ebeltoft. Du kan læse mere om løbet hér: www.ebeltoftmotion.dk/upl/website/flyer-2016/Folder.pdf
- Læs mere her...


Deltag i Æblewalk 2016 fra Vindmøllemolen ved Ebeltoft Færgehavn søndag d. 16/10 kl. 9-15

16/10 2016 - Nyt fra djursland:
Når man tilmelder sig Æblewalk søndag en 16. oktober kan man vælge mellem ture på 5-10-18-28 km. Det koster 20 kr. at deltage.
- Læs mere her...


The Blue Van giver koncert Pavillonen i Grenaa lørdag d. 15/10 kl. 20

15/10 2016 - Nyt fra djursland:
The Blue Van fejer deres 20 års jubilæum på 15 danske spillesteder. Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert på Pumpehuset i april tager The Blue Van nu rundt i hele DK og holder jubilæumsfest for deres fans. Ud over Danmarks touren er dette allerede markeret med det eksklusive vinyl boxsæt "Letters" som udkom 19 dec. 2015. Boxen indeholder én vinyl plade med de 10 singler og én vinyl plade med spændende materiale, som aldrig før er udgivet. Desuden består boxen af en CD med de ti singler, en DVD med musikvideoerne og masser af interviews med bandet, samt alle ti covers som art-print i LP-størrelse. Entré: 155 kr. - med overnatning i alt 480 kr.
- Læs mere her...


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til djursnettene m.m.
240110 - Læs mere her

Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam