Tak til
   


Den sidste uges nyheder fra Djursland, Danmark og Verden

Her kan du finde resultaterne af kommunalbestyrelsesvalgene og regionsrådsvalget på Djursland

22/11 2017 - Nyt fra djursland:
På de følgende links kan du se resultatet af valg til kommunalbestyrelsen i Norddjurs og i Syddjurs samt til regionsrådet i Midtjylland:
- Læs mere her...


Livestream foredrag fra Aarhus Universitet om Big Bang og det usynlige univers, på Grenaa Gymnasium tirsdag d. 21/11 kl. 19-21

21/11 2017 - Nyt fra djursland:
Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet. Men vi ved faktisk ikke, hvad det er. Uden det mørke stof ville vi og livet imidlertid ikke eksistere. Løfter den nyeste forskning i kosmologi sløret for hvad det usynlige univers egentlig består af ? - Foredrag ved professor i astronomi Steen Hannestad, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet. - Der er fri entré.
- Læs mere her...


Martin, Martin, Martin, - Teater-forestilling om Martin Luthers liv, i Grenaa Kirke tirsdag d. 21/11 kl. 19

21/11 2017 - Nyt fra djursland:
En forestilling der giver et dramatisk bud på Martin Luthers liv. En forestilling der fokuserer på mennesket fremfor teologen. En forestilling for en skuespiller og en trommeslager. Kristian Halken og Kalle Mathiesen har sammen skabt en række forestillinger, hvor Halkens teater-tyngde mødes med Kalles anarkistiske musikalske talent. - Nu mødes de igen, i anledning af Reformationsjubilæet, hvor de går lidt tættere på manden med teserne. - Arrangeret af Helsingør Teater. - Entré: Løssalg: 50 kr.
- Læs mere her...


SøndagsCafé med Mathias Hammer i Ebeltoft Sognegård søndag d. 19/11 kl. 14.30-17

19/11 2017 - Nyt fra djursland:
Den danske komponist Niels W. Gade blev verdensberømt i en alder af 25, og sad enevældigt på magten i dansk musik til sin død i 1890. Ved dette foredrag fortæller musikformidler og P2-vært Mathias Hammer om Gades utrolige liv: Fra københavnsk håndværkersøn i en tid præget af fattigdom og social ulighed; over kometkarrieren i datidens musikalske hovedstad, Leipzig, hvor Gade var feteret af Mendelssohn og Schumann; og hjem til København igen, hvor Gade blev orkesterchef, organist i Holmens Kirke og stifter og leder af musikkonservatoriet. - Pris for en god historie, samt kaffe/the og en lækker kage er 30 kr. pr. person.
- Læs mere her...


Hør Flemming Sørensen og Mathilde Damborg på Søndagscafé i Pavillonen søndag d. 19/11 kl. 14.30

19/11 2017 - Nyt fra djursland:
Mathilde Damborg og Flemming Sørensen er kendt fra talrige kirkelige og festlige sammenhænge. Flemming leverer musikken og Mathilde bidrager med sin smukke stemme. De to vil spille og synge en buket af efterårssange og ældre og nyere numre i den blødere stil - der vil være lidt for enhver smag. - Entré: 100 kr. Billetter sælges ved indgangen fra kl. 14.00.
- Læs mere her...

 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam