Tak til
 
 

Den sidste uges nyheder fra Djursland, Danmark og Verden

Kreativ Messe på Stenvad Mosebrugscenter lørdag og søndag d. 24+25/9 kl. 10-17

24/09 2016 - Nyt fra djursland:
Kom til Kreativ Messe på Stenvad Mosebrugscenter med over 40 forskellige boder bl.a. hæklede og strikkede produkter, smykker, glas, pileflet, keramik, billeder, sæl, læder og skind mm. Der vil blive holdt strikkedyst med Koushi, TV syds strikkedystvært. Entré: 25 kr.
- Læs mere her...


Mongotube feat. Baard Owe på Kulturhotellet i Rønde lørdag d. 24/9 kl. 20

24/09 2016 - Nyt fra djursland:
Invitation til en meditativ og sanselig stund, der på blid og kærlig vis sniger sig ind under huden og dybt ind i hjertet. Musikken spænder fra det enkle til det storslåede, og leder opmærksomheden til navne som Kate Bush, Goldfrapp og Savage Rose. Mongotube består af musikerne Lotte Arnsbjerg, Torben Egeris og Mikkel Nordsø, og på denne turné også percussionisten Jakob Andersen. Alle er de erfarne musikere fra den danske musikscene med erfaring fra blandt andet navne som Sneakers, Sebastian, Michael Falch, Moonjam, C.V. Jørgensen, Funk Connection og Lars H.U.G.
- Læs mere her...


Lena Anderssen med Band giver koncert i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 24 kl. 20

24/09 2016 - Nyt fra djursland:
Lena Anderssen med Band er på Kulturhuset Pavillonens LYT NYT program. Den Færøske sanger og sangskriver Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig, en dybfølt, poetisk melankoliker. Der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra de inderste sider af sig selv. Lena er historiefortæller, den nødvendighed og tyngde, der gennemsyrer hendes tekster, komplimenteres på smukkeste vis i let tilgængelige melodier, lækre, håndspillede indie-pop produktioner. Resultatet er sange, der har fundet vej til hjerterne hos fans over hele verden, til amerikanske serier som Scrubs og Fecility Nikita.
- Læs mere her...


Brunch og Kultur med Aske Stampe i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 24/9 kl. 11

24/09 2016 - Nyt fra djursland:
Deltag i dette Kultur-arrangement med Brunch hvor Aske Stampe optræder. Aske gav sin første koncert nogensinde på Grenaa Gademusiker Festival 2016 - det gjorde han virkelig godt. Så godt at vi mener hans musik fortjener et genhør. Aske spiller instrumental guitar "fingerstyle" og gør der blændende godt. Denne instrumentale genre kræver, at man alene ved brug af guitaren spiller rytme, bas, perkussion og "sangstemmen" på en gang - så det lyder som et helt band.
- Læs mere her...


End my Sorrow giver release party i Pavillonen i Grenaa fredag d. 23/9 kl. 20

23/09 2016 - Nyt fra djursland:
Efter næsten 20 år ser det endelig ud til at End My Sorrow får udsendt den skide debutplade!!!! Den er sat til udgivelse i Spanien d. 7/10 og i Europe & Worldwide d. 25/11 (med mindre deres sædvanlige uheld vil det anderledes!?). I den forbindelse vil der være release-party for debutpladen i Pavillonen i Grenå fredag d. 23 september. Entré: 55 kr.
- Læs mere her...


Fri adgang til Morgenkontemplation på Sostrup Slot hver tirsdag og fredag kl. 7.30 til 8

23/09 2016 - Nyt fra djursland:
Kom til Morgenkontemplation i Maria Hjerte Kirke denne morgen. Kom og få en bevidst start på dagen, når du fordyber dig i dit eget indre. Det er vigtigt, at vi mærker os selv og fylder os selv op. Giver os selv den ro, opmærksomhed og kærlighed, vi har brug for. Derfor vil vi hver tirsdag og fredag åbne dørene til Maria Hjerte Kirke og starte dagen med kontemplation. Kontemplationen vil variere fra gang til gang. Du vil således både kunne opleve at blive guidet, sidde i stilhed eller i musikalske indtryk.
- Læs mere her...


GeoBlitz i Ebeltoft på Geologiens Dag søndag d. 18/9 kl. 10-14

18/09 2016 - Nyt fra djursland:
Der er sten på dagsordenen og dermed tungtvejende argumenter for at møde op, når Molslaboratoriet, Nationalpark Mols Bjerge og Jydsk Stenklub søndag 18. september på Geologiens Dag afholder GeoBlitz ved klinterne ved Ebeltoft Færgehavn. Her vil man sammen med deltagerne finde og sætte navn, historie, herkomst og alder på sten - eller på så mange som muligt af de særlige sten, der findes på stranden og i klinten. Det er gratis at deltage.
- Læs mere her...


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
DjurslandS.net har gennem tiden ændret sig til djursnettene m.m.
240110 - Læs mere her

Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her