Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Koncert med Jysk Akademisk kor i Grenaa Kirke tirsdag d. 28/4 kl. 19

Koncerten bliver afviklet i to afdelinger. Man starter koncerten i Grenaa Kirke. Derefter inviteres der i Grenaa Sognegård hvor der serveres kaffe og kage. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Grenaa Kunst og musikforening. JAK er et af landets ældste blandede kor med base i Aarhus og en lang tradition som et af byens bedste. JAK består af ca. 30 dygtige og erfarne korsangere, der arbejder seriøst og ambitiøst med klassisk a capella korsang. JAK har rod i Musikinstituttet ved Aarhus Universitet og kunne i 2009 fejre 60 års jubilæum.


Jysk Akademisk Kor i Møllvangskirken.
JAK har i alle årene haft en fremtrædende plads i det århusianske musikliv gennem samarbejde med Aarhus Symfoni­orkester, koncerter med mindre ensembler og et stort antal koncerter i eget regi. JAK synger 5-10 a cappella koncerter hvert år fordelt over hele landet.

JAK´s repertoire:
Repertoiret spænder bredt og omfatter værker fra renæssancen frem til moderne kormusik, og med romantikken som et af tyngdepunkterne. Koret har gjort en særlig indsats for ny dansk kormusik, der ofte er blevet uropført af JAK, senest "Nu lægger vinden sig i verdens haver", der også udkom på CD i forbindelse med en sommerkoncert i Skt. Markus Kirke i Aarhus i juni 2013.

Entré: 100 kr.

Det er hér dét sker:
Grenaa Kirke
Torvet 12
8500 Grenaa
Tlf: 86321415
www.grenaasogn.dk

Kilde: Grenaa Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam