Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Oplev Kultur, Kirker og Klokkespil, på vandring på Grenaa-egnen torsdag d. 30/4 kl. 18.30

Programmet står på guidede ture, som introduktion til folderen "Kirkelige vandringer", Klokkespilskoncert og varme hveder i Grenaa Kirke. Grenaa Kirkes sognemedhjælper har i et samarbejde med Djurslads Turistforening og Grenaa Egnsarkiv lavet en lille folder "Kirkelige Vandringer" om bygninger, der før eller nu har tilhørt trossamfund i Grenaa. Folderen indeholder et kort og billeder af bygningerne som de så ud - eller ser ud - samt en lille tekst om trossamfundet og bygningen. Folderen er gratis og kan fås på Grenaa Turistkontor.


Byvandring med klokkespil og varme hveder.
Præsentationen af folderen festligholdes med to guidede ture én for gående og én for cyklister. Turene begynder kl. 18.30.
Gåturen starter ved Kirkeruinen på Baunehøj og fortsætter videre til den Katolske Kirke, Thykiers Plads, hvor Helge Clausen viser rundt, videre forbi missionshus og missionærbolig frem mod sognegården og Torvet, hvorfra vi kan høre Klokkenist Per Rasmus Møller spille i anledning af Store Bededagsaften.
Cykelturen begynder ved Simon Peters Kirke, Søgade og den går forbi Rigssalen på Høgevej og videre til Frikirken på Østergade, hvor vi har fået lov til at kigge ind, inden turen går mod Torvet.
Grenaa Egnsarkiv fortæller på turene, Per Rasmus Møller spiller på Klokkespillet fra 19-20, hvorefter der er varme hveder i Sognegården i Nørregade.

Alle er velkomne.

Arrangør:
Grenaa Egnsarkiv
Søndergade 1
8500 Grenaa
Tlf: 89592772
www.grenaaegnsarkiv.dk

Der er fri entré.

Gåturen starter hér kl. 18.30:
Kirkeruinen
Baunehøj
8500 Grenaa


Cykelturen starter hér kl. 18.30:
Simon Peters Kirke
Søgade
8500 Grenaa

Kilde: Grenaa Egnsarkiv.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam