Syddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Ã…strup I. F. Petanque markerer sig

Åstrup Petanque har igen markeret sig flot. Ved de nylige afholdte Danmarksmesterskaber under Dansk Petanqueforbund i Nørreå ved Bjerringbro, havde klubben flere spillere som deltog, og flere af disse klarede sig rigtig flot.


Lonni Pihl blev således Nr. 4 i damesingle. Kresten Udsen blev nr.5 i single (veteran). Tonni og Kresten Udsen nr. 4 i mixed-double (veteran) og nr. 6 i double (veteran). Jette Andersen, Tonni Udsen og Kresten Udsen nr.9 i triple (veteran), mens Morten Pihl nåede til kvartfinalen i double.
DGI-Østjylland har afholdt kvalifikationsstævne til Landsdelmesterskabet i Allingåbro for 6-mandshold. ÅIF-Petanque deltog med 2 hold. ÅIF-1 vandt kvalstævnet og skal repræsentere DGI-Østjylland ved landsstævnet i Give i september. Holdet bestod af Ilse-Emil Kristiansen, Jette Andersen, Niels Hammer, Lonni Pihl og Morten Pihl (billedet)
Horsens har netop afholdt jysk mesterskab i triple. Her spillede Lonni og Morten Pihl sig i finalen - sammen med en BMI-spiller - som de dog tabte. Men ikke desto mindre et meget flot resultat.
Endelig har Ilse og Emil Kristiansen vundet Ældre Sagens petanquekvalifikation-Øst, og skal dermed spille ved finalestævnet, som traditionen tro afvikles i Tivoli København.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam